Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

24 decembrie 2010

Schi in Predeal

21.Decembrie.2010
Eu, Cezar,Bogdan mic si Ruxi

La insistenta a mai multor membrii din Cpnt, am hotarat sa fac un curs practic, de initiere, in schiul alpin.

Zis si facut , cum a venit zapada,bine intre timp s-a si dus, iata-ma in Predeal. Cu toate ca multi se abonasera, unii au plecat acasa in vacanta, altii nu stiu ce si prezenti au fost 3 CPNTisti dorminici sa invete arta schiului.

Inca o lucru care trebuie mentionat, este faptul ca dobitocii de la conducerea tarii(scuzati cuvantul conducere), au scos toate personalele de acces din Brasov spre Valea Prahovei.Deci dupa 4 ani de intarzieri, asteptari in gari si nenumerate probleme, care au fost cauzate de reabilitarea tronsonului Brasov-Campina, au ajuns la concluzia sa scoata personalele.Nu mai continui ca iar ma enervez si chiar nu are rost.

Bun, daca Cezar stia sa supravietuiasca un pic pe schiuri, pe Ruxi si pe Bogdan, i-am luat de la 0.

Eu am avut la mine schiurile de tura si focile,si in cate o pauza, m-ai dadeam cate un Clabucet Sosire.Dupa pauza de masa am urcat cu toti Clabucetul Sosire.Pe la 4 ne-am tirat spre Brasov, unde ne-am dus direct la Cornel, unde am facut repetitii pentru colind.

-----------------------------------------------------------------------------------------

23.Decembrie.2010
Eu, Ruxi,Victor mic

Am plecat ceva mai tarziu pe la 11-12, pentru ca aveam de gand sa stam mai mult, pentru ca seara aveam loc deschiderea sezonului.
De data asta am decis sa urcam direct sus, cu schiurile in spate pana la statia de sus a telescaunului.
zapada e pe duca:(
Coltii Morarului
pauza de masa
Craiul

poza de grup

Pana am mancat si pana un alta, s-a facut destul de tarziu, astfel am luat-o la vale pe Partia Cocosul. Partia, la fel ca si celelalte, se prezenta destul de naspa, din cauza lipsei zapezii.Singura partie ok, era Clabucet Sosire, pe care avea loc si deschiderea.

Intre timp s-a lasat si intunericul si a intrat in joc nocturna. La un moment din aceasta deschidere am participat si eu, m-a chemat nea Nae Plumbota, pentru o demonstratie de schi de tura. Prezenti au fost si Zarnestii, cei care domina acest sport.Ne-am strans cred ca vreo 30-40 de schiori pe foci, care am incercat sa atragem atentia si asupra acestui sport.

Apoi am mai ramas cateva ceasuri bune sa schiem pe nocturna, pe muzica Andreea Balan si Talisman : )), care erau invitati la aceasta deschidere.

Victoraș
Ruxi a facut progrese simtitoare si aproape, ca nu o mai puteam dezlipi de pe schiuri

Cam atat, maine mergem cu Colindul :D

Un comentariu: