Pagini

Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

15 noiembrie 2010

Crosul 15 noiembrie

Pe 13-X-2010 a avut loc a XXI-a editie a Crosului 15 Noiembrie 1987, concurs dedicat memoriei celor care si-au pierdut viata si au suferit in urma miscarii anticomuniste in Brasov in data amintita mai sus.

Date tehnice : 5 km- asfalt-plat.

Startul a fost decalat cu jumatate de ora fete fata de baieti. La concurs au luat parte 1400 de participanti.
La start m-am bagat si eu destul de in fata, astfel vreo 400 de metri am alergat cot la cot cu cei din lotul national de atletism : )).Dupa aceea era sa mor un pic, iar restul s-au dus inainte.Cum asfaltul nu e specialitatea mea, si cum in ultima luna jumatate, singurele alergari au fost cele dupa tren si dupa autobuz, nu am avut nici un fel de pretentie de la acest concurs, pur si simplu sa fiu si eu pe acolo.De tras am tras cat am putut, si la final m-am cam resimtit, fiind la fel de obosit, aproape, ca dupa un maraton. Am avut si galerie mare, bine, defapt nu era a mea, da nu a contat, m-a injectat cu destula adrenalina. Pe la Patria era un tip, care facea de performanta, era pe margine si vomita. Cum fetele avusese cursa separata, acum erau pe margine si incurajau. L-am depasit eu pe acest tip, apoi m-a ajuns din spate, iar eu am incercat sa tin ritmul lui. Cum toate fetele de pe acolo il stiau, avea o ditai galerie, de care ma bucuram si eu :D.

La final am ajuns al 83-lea, fiind al doilea in cadrul categoriei tineret-amatori.La amatori s-a premiat doar la gramada si astfel nu stiu exact pe ce loc am iesit.

Crosul a fost castigat de un ungur, care s-a detasat de la start si condus lejer cursa. Locul 2 a fost ocupat de un sportiv din Republica Moldova, iar al treilea a fost tot din Ungaria. In primii 10 nu s-au clasat decat 2 romani, pe locurile 7 si 8.

Cateva poze :

Mersi de poze lui Horia si Victor mic:D

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru rezultat. Si eu am participat si mi s-a parut un cuncurs foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere