Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

30 martie 2011

Ciubotea-Gaura

Data:26-03-2010

Participanti: Eu, Iuli, Andreea, Nicu, Geta si Dani

Traseu:Bran-Valea Ciubotea-Varful Scara-Valea Gaura-Saua Polite-Bran

Cu Iuli m-am intalnit in autobuzul de Sacele, la 7, apoi am plecat cu autobuzul de 8 spre Bran. Aici ne-am intalnit pe la 9, mai intai cu Nicu si Andreea, apoi cu Dani si Geta.

Fiind in formatie completa, am pornit la deal. La inceput mai greu, primele pante, de dupa refugiul salvamont-Ciubotea, facandu-ne sa transpiram putin, dar dupa ce am iesit in gol alpin si am facut o pauza de masa, s-a schimbat situatia.

Incet, incet am trecut si de cele 2 caldari ale Vaii Ciubotei si astfel am ajuns in Varful Scara. De aici am coborat pe Valea Gaura.Dani a fost cu schiurile, iar restul ne-am dat la vale pe fund. Cu toate ca mi-am cam bagat degetele in gat ca nu mi-am luat schiurile, a fost destul de distractiv si datul pe fund.A venit primavara!

Cam atat cu tura, dupa tura ne-am oprit in Bran, la Sebi, la ziua lui si a lui Stefi. Aici am chefuit pana dimineata. A doua zi din Bran am plecat direct la concertul de la Reduta, unde au cantat printre altii, ai nostrii(Soaca, Cornel mic, Oana, Vio, Andreea mica mica),Trupa Verde( super tari au fost :D), Om bun si Mircea Batu.Si cu asta a mai trecut inca un weekend plin, saptamana viitoare Lira Bucurestiului, unde altundeva decat, in Bucuresti =)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu