Pagini

Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

29 iunie 2010

Trofeu Floare De Colt

Data :25-27.06.2010
Unde:Izvorul Muresului – Muntii Giurgeu
De ce : Etapa a-IV a a Campionatului National al Cluburilor Montane 2010


Dupa ce am castigat trofeul Vanturarita , ne-am montat sa continuam tot asa , si iata-ne in Izvorul Muresului , 26 de CPNT-isti , cu dorinta arzatoare de a reprezenta cu brio CPNT-ul.

In Izvorul Muresului am ajuns cu trenul , mai o bere , mai o poveste, mai un cantec , nici nu ne-am dat seama cand am ajuns.

Ajunsi in tabara , am mancat si apoi ne-am pus pe cantat , alaturi de cei din Sandru , intr-o sala de sport care fusese arsa, pentru ca afara ploua.Cand ne simteam noi mai bine , numai ca vine administratorul de acolo si pe un ton deloc calm , ne-a poftit afara . Bun , intelegem , bla , bla , incendiu , poate sa ne cada in cap , afara se oprise ploaia , asa ca ne-am mutat afara .Dupa ceva timp , acelas administrator al centrului sportiv in care era amplasata tabara , ne-a poftit sa plecam si de aici , pentru ca a doua zi era planificat un concurs de cursiera si sportivi nu pot sa se odihneasca din cauza noastra. No bun , si unde sa cantam , la care nenea cu pricina , pai nu stiu , io va zic unde sa nu stati . Intr-un final ne-am refugiat undeva spre limita taberei cu halta CFR.

Pe la 12 noapte a fost si sedinta tehnica , unde am aflat ca din cauza conditilor meteo nefavorabile , proba de regularitate nu se va mai tine.Apoi am mai stat afara pana pe la 3 , cand ploaia ne-a bagat in corturi . Am continuat cu bancuri , rasete , povesti pana spre dimineata.

Sambata dimineata , dupa vreo jumate de ora de somn , m-am trezit sa mai repet teoreticele.La 9 am intrat la teoretice,din CPNT au intrat 3 echipe, apoi am asteptat inceperea orientari , unde au participat :Cornel (CPNT 1), Teo Mica(CPNT 1), Andrei ( CPNT 2) si Smendre(CPNT 1) –inafara concursului.La baieti Cornel a castigat detasat proba , iar la fete Teo mica s-a clasat pe 4 .

A urmat proba de alpinism , care s-a tinut in Pestera Sugau ,unde am fost reprezenti de :Smedre si Daniela(CPNT 1) , Bejan si Oana (CPNT 2), Ciri mic si Iulia(CPNT 3).La baieti Smedre s-a clasat pe 1 , Bejan pe 2 si Ciri mic pe 4. La fete , Daniela a luat locul 1.

Crosul trebuia sa se tina tot sambata , dar din cauza neincadrarii in timp ,a fost amanat pentru duminica dimineata.

In continuare s-a lasat seara , am mai facut o ultima repetitie a culturalului in gara iar la 9 a inceput culturalul.Am fost al doilea club care am intrat . A iesit foarte bine culturalul , Bogdan si fetele s-au auzit foarte bine, sceneta de umor a starnit hohote de ras iar poezia a trezit emotie in multi . Felicitari Teo pentru poezie, pun pariu ca ai reusit sa o faci invidioasa pe Catalina :D.

Culturalul a tinut pana pe la 1 , iar apoi lumea s-a intins la focul de tabara pana a doua zi la pranz. Eu pe la 3-4 m-am dus la culcare , pentru ca la 8 aveam crosul.
Nici nu mi-am inchis bine sacul de dormit , ca a si sunat ceasul , pana am facut o supa , am facut putina incalzire , s-a facut 8.
Crosul...Se da startul , pleaca toata lumea tare , deabia imi intru in ritm , si incet , incet pun stapanire pe prima pozitie , dar simteam ca nu sunt in forma , s-a simtit lipsa de somn din ultimele zile , astfel incat , pe sprintul final am pierdut pozitia de lider si am terminat pe locul 2, intrecandu-ma Ionut de la Carpatia , Feliciri ! Andrei a venit pe 5 iar Cornel pe 6 . Teo mica a terminat pe 4 la fete , nici ea nu s-a simtit foarte bine , avand ceva probleme cu stomacul.

A urmat premierea , intaziata cu mult , cei drept , dar iarasi am dominat clasamentele si astfel am laut locul 1 la general si am castigat TROFEUL FLOARE DE COLT.
La cultural am iesit pe 2 dupa Verde ,dar am fost destul de aproape de ei , se apropie cu pasi repezi ziua cand o sa castigam si culturalul. Felicitari echipei de cultural : Bogdan, Oana , Andreele, Vio , Ire ,Teo, Moni si umoristilor :Cornel , Adi , Gogu , Iulian, Andrei mic , Bogdan mic si responsabilul cu recuzita :Andrei.

Dupa premiere am jucat ‘matele incurcate’si’tara, tara, vrem ostasi’. Apoi ne-am suit in tren si ne-am pus pe cantat , intai intre noi , apoi ne-am alaturat celor de la Refugiu Onesti.

PAM, PAM !!

VOR APAREA IN CURAND SI FILMARI!

Un comentariu:

  1. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere