Pagini

Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

27 aprilie 2010

Alergare prin Moieciu de Sus

Data:24.04.2010
Participanti:eu, Nusu, Mihai Orlean si Adi Bostan


Initial trebuia sa merg cu Cornel si inca cativa confrati din CPNT sa cunoastem traseul de Ecomarathon.Ei vroiau sa faca doar tura dar eu vroiam sa si alerg. Asa ca dupa ce m-am intalnit cu Nusu in Solomon, am vorbit cu acestergem sa alergam pe traseul de maraton.
Zis si facut , pe la 9 am pornit din Bv , dar pana am ajuns in Moieciu de Sus si am mai stat la Mihai acasa la un ceai s-a facut 11.
Am inceput cu prima bucla, impreuna cu Nusu , Mihai si Adi.Cornel si compania erau undeva spre finalul primei bucle , asa ca ne-am gandit ca o sa-i ajungem.

Traseul incepe cu o bucata de 2 km de asfalt , prelungiti de 1,5 km de drum forestier.Apoi se traverseaza Valea Popi si se urca destul de sustinut prin padure.In aceasta zona ne-am intalnit cu prientenii nostri din Bucuresti , Truly.



Urmatorul punct important in prima bucla esta Scoala din Fundata , aici la maraton va fi punct de realimentare.Apoi se continua prin Fundata , mai urmeaza o urcare , destul de mica , si apoi la vale spre Moieciu.
A doua bucla am continuat doar cu Mihai.Cand am intrat in a doua bucla , Cornel era undeva spre sfarsitul primei urcari din aceasta bucla, dar apoi el nu a nimerit coborarea , asa ca nu ne-am mai intalnit.
Dupa ce am temininat cu Mihai a doua bucla , am mai stat la el acasa , unde am pus tara la cale impreuna cu el , Adi si Sisele.

Ne vedem pe 1 Mai ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu