Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

10 februarie 2012

“Cupa Memoriala Dorel Jercan si Cosmin Conut” la Schi-Alpinism: Zarnesti


 • De ce:“Cupa Memoriala Dorel Jercan si Cosmin Conut”- cazuti prada avalansei din 2004 de pe Valea Morarului
 • Cand:05-02-2012
 • Cine: CPNT Racing Team

Dupa ce in final, am reusit sa-mi aman examenul, cu o zi, la 10 dimineata eram la linia de start.

Traseul partial modificat, fata de ultima editie, dar in mare cunoscut.


Se da startul, se alearga tare de tot, la un moment dat taicasu’ lui Vlad, “hai Balane, da-i tare”, apoi “ Hai Vlade tine-te de ei” : )) 

Primii trei erau baietii lui Rares( Vlad Dobre, Tiberiu Bortos si Guiman George), apoi Cristi Stotz, Nusu, eu, Fratila Catalin, Bubi( Tuganescu Bogdan), Cristi Tutunea si braneanu nostru( Spiru Vlad), apoi in spate nu se mai vedea nimic. Am stat destul de grupati pe prima urcare.

Portiunea de picioare a trecut repede, putine probleme la punerea inapoi pe schiuri, mi se aburise ochelarii si nu mai vedeam bolturile: ))  Am recuperat repede, si m-am instalat in fruntea plutonului format din mine, Cristi, Bubi si Catalin, braneanu ramand rau in urma.. In fata cu avans destul de semnificativ era Nusu, iar pe primii 4 nu-i mai vedeam.

Am urcat pana-n post grupati, ne-am dat jos focile si am coborat oarecum grupati. In postul din satul Magura, ne-am intalnit cu Nusu, care atunci pleca la deal. Din post am plecat ultimul din pluton, si nu am mai tras deloc pe aceasta urcare, nu stiu de ce!?!  Catalin s-a devansat putin, iar noi ceilalti trei am urcat oarecum grupati. 

Pe ultima coborare a plecat primul Catalin, pe care nu l-am mai prins pana la finish, apoi Bubi, cu avans considerabil, apoi eu si Cristi.

Nu stiu cand am trecut efectiv de Cristi, am avut mereu impresia ca este in fata. Intai un sut, pana la inceperea scocului, apoi s-a imputit treaba cu spun unii….,mie mi-a placut cu toate ca n-am fost foarte elegant, dar ce stiu sigur este ca am coborat repede.

Cum am intrat pe scoc, l-am vazut pe Bubi cam timorat si deodata s-a activat piticul, din trei viraje eram la el, am trecut repede pe langa el si la vale. Am iesit de pe scoc si in continuare sut. In zadar urlau cei de pe margine, dreapta, stanga, ca eu nu prea realizam si astfel nu am avut cea mai buna linie, sa-i zicem asa: )).

Ultima bucata plat, da-i la bete si finish in 1h08”.Astfel m-am clasat pe locul 3 la categorie.finish sau burta( sunt focile, sa nu credeti ca am luat-o pe cai nebanuite :)) )
In continuare, am asteptat si restul participantilor.

Dupa mine din CPNT au mai venit:
 •  Spiru Vlad - 1:23:57
 • Braguta Nicolae - 1:33:00
 •  Postoaca Andrei - 1:35:43( simpatizant CPNT)
 •   Dobrinoiu Emanuel - 1:49:25
 •  Nenciu Andreea - 1:50:30  ( locul III fete)
 • Marin Bogdan - 1:51:35
 •  Gainariu Iulia - 1:55:23
 •  Sendre Marius - 2:01:21
 •   Lazar Iulia - 2:12:37

 Apoi cate un vin in memoria baietilor, cate o voba, alta cu prietenii, un moment de reculegere si premiere.


Categoria 23-35 ani: Fratila Catalin( loc II), Stotz Cristian( Loc I) si eu ( loc III)

Dupa premiere, am mai zabovit pe la Dani, deoarece pleca in Thailanda si am zis sa sarbatorim.

Felicitari pentru organizare lui: Manea Rares, Manea Silviu, Ciprian Lolu si Galiteanu Ionut. Sa ne vedem cu bine la anul!

Cam atat, concursul din Vladeasa il ratez, deoarece am un examen, dar voi fi prezent in echipa cu Nusu la Bucegi Winter Race

De abia astept tabara de iarna CPNT, unde va astept in numar cat mai mare :D.

Cum zapada este… va urez spor la schiat!
Numai bine!

2 comentarii:

 1. Taaaaaaaaaaaaaaaare, Balane si tine-o tot asa sau "TOT MAI SUS" (fara...deMoaga) :))!!!...si Blog-ul SUUUUUUUUPER!...
  Silviu, secretar SANDRU-Onesti

  RăspundețiȘtergere