Pagini

Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

15 noiembrie 2010

Cu Bitza-imprejurimile Pietrii Craiului

CINE:Eu, Iuli, Vlad, Victor,Iulia si George Soare
CAND:14-XI-2010
TRASEU:Brasov-Cristian-Vulcan-Zarnesti-Magura-Saua Joaca-Table-Cabana si Cheile Brusturet-Dambovicioara-Ciocanu-Sirnea-Fundata-Bran-Rasnov-Brasov(133 Km)
Si mai multe poze aici.Pe scurt, cea mai faina tura de bitza de anul acesta.Vreme perfecta, oameni faini, traseu de nota 10. Am avut de toate, asfalt, plat, urcari tari,push-bike,zone lejereanu, coborari tehnice, coborari in viteza. Prezenta a fost si o tranta, a lui Iulia, care i-a cam taiat,pentru moment,firul logic.

Pe la 7 am plecat din Sacele, iar pana una, alta, am plecat pe la 8 din Brasov.
Pentru a mai iesi din tipar, din Cristian nu am mers pe ruta clasica, Rasnov-Zarnesti, ci ocolit prin Vulcan-Zarnesti. Primele raze ale soarelui prevesteau o zi glorioasa
Craiul
he he he cred ca ma injurat un pic ala din spate din masina
In Zarnesti am luat o pauza de masa si am mai facut ceva cumparaturi.Cu bidoanele pline cu Cola, am atacat urcare spre Magura. De aici am continuat pe traseul MPC spre Saua Joaca. Aici am facut o poza de grup, apoi am coborat in Table, un am facut un mic ospat.
spre Magura
push bike
acum o una jumate alergam ca turbatul pe aici la MPC, acum savurez privelistea:D
Bucegiul
:))
Saua Joaca

pranzul luat la stana
Cu rezervele refacute am coborat la Cabana Brusturet. Aici ne-am tolonit putin prin frunze, apoi prin Cheile Brusturetului am ajuns in Dambovicioara
Brusturet
pat de frunze
Din Dambovicioara spre Ciocanu a urmat cea mai solicitanta portiune a turei, un mic Trasnfagarasan l-am numit noi :)
Din Ciocanu, dupa o pauza de tras sufletul am pornit spre Sirnea, unde a venit prima bere.
Apoi am urcat in Fundata si de aici am intrat pe DN. Prin Bran au fost prezente ultimele raze de lumina. A urmat a doua bere in Talex, Rasnov. Apoi in formatie de 6 ne-am intors spre Brasov, unde am ajuns la cea de-a treia bere, in Sitei, unde ne-am intalnit si cu Smendre si Cezar, ei venind de la catzarat.La final am ramas cu Iuli pe drumul spre Sacele.
Al patrulea weekend succesiv in care vremea a fost superba, pot spune ca este foarte ciudat ca avem norocul asta. Asa s-a incheiat inca un weekend plin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu