Pagini

Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

15 septembrie 2010

On The Rocks

« Dupa o pauză de mai bine de şase ani, Braşovul găzduieşte din nou un eveniment gravitaţional de anvergură. Vă invităm în weekend-ul 10-12 Septembrie la Bunloc, pentru a da piept cu o grămadă de surprize plăcute, dar în primul rând cu un traseu fresh, realizat de la zero, şi cu un concurs pe care îl aşteptăm cu toţii de multă vreme! » Cam asa suna invitatia concursului de Downhill , ce s-a desfasurat pe 10-12 Septembrie in Bulnoc .

scurt filmulet de prezentare
La asa un eveniment era clar ca nu poti lipsi , macar pentru a holba ochi sau pentru a face poze . Daca eu , inca nu cochetez , cu aceasta ramura a Mountain Bike-ului , cu toate ca ma bate gandul ca pe viitor sa incerc si asa ceva, am fost prezent in Bulnoc pe post de arbitru .
Postul meu , a fost printre cele mai faine posturi , aici fiind un « step up » , unde participantii si-au demonstrat abilitatile de « zbor pe bitza » . Tot aici era instalata o celula , care inregistra timpul intermediar , dar afisa si viteza de intrare pe ramapa « Step Up-ului » . Viteza medie a participantilor , a fost undeva pe la 55 de km pe ora . Cea mai mare viteza inregistrata , a fost cea a polonezului care a si castigat la categoria Elite , 63 km/h .
by Gabi Tomescu
by Gabi Tomescu
by Gabi Tomescu
by Gabi Tomescu
by Gabi Tomescu
Acest concurs a transformat Bunlocul , intr-o statiune de rang international . Prezent a fost si un elicopter care suprindea imagini cu concurentii de la inaltime ,nu a lipsit celebrul Hammer Red Bull .
Dupa concurs , a urmat la Hala in Sacele ,After Party si demonstratii ale bikerilor. Din pacate noi nu am mai stat la after party , destinatia nostra fiind Fundata . Aici a avut loc cheful lui Jana ( La Multi Ani !!!) , unde distractia s-a intins pe 3 zile si 3 nopti .
la hala Noi , oamenii de pe traseu

un filmulet al concursului de Mihai Siman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu