Pagini

Autor

Fotografia mea
Sacele, Brasov, Romania
Sindromul omului cu rucsacu'n spinare!

30 martie 2010

Lira"'Luna Padurii"-Moroeni

Data:26-28.03.2008
Locatie: Tabara Cerbul, Moroieni, Muntii Bucegi



Lira “Luna Paduri” , organizata de MDM , este a doua etapa din 2010 in cadrul Campionatului National al Cluburilor de Turism Romanesti din FRTE (Federatia Romana de Turism si Ecologie).In cadrul concursurilor de tip ‘Lira’ ,probele de concurs sunt : prezentarea unui Slide-Show, afisabile(poze,caricaturi , afise ecologice , grafica )si cultural(4 cantece , poezie si sceneta de umor).

Vineri 26.03

Spre lira eu am plecat cu bitza , acuma daca tot a venit primavara mai fac si eu ceva kilometri.
Drumul spre Moroieni a fost foarte placut , traseul a fost urmatorul : Sacele- Predeal- Azuga- Busteni – Sinaia- Cuibul Dorului(+ ceva tentative de a ajunge spre platoul Bucegilor, insa esuate din cauza zapezii)- Cota 1000-Moroieni- Tabara Cerbul ; 85 km. Traseul a avut 3 urcari : Predealul, urcarea din Sinaia la Cota 1000 , apoi din Moroieni spre Tabara Cerbul.
In Moroieni mi-am asteptat camarazii , pentru ai ajuta la caratul bagajelor.
Seara a avut loc un seminar despre Fotografii si proba de slide-show, care a durat pana la 1 jumate. Apoi am ramas la o cantare.


Sambata 27.03

De dimineata ,dupa ce ne-am trezit , am mancat , am pus afisabilele , ceilalti s-au pus la un fotbal iar eu am plecat la o tura pe forestierele acelea.Vroiam sa dau spre Padina, dar portile inchise ale unei hidrocentrale mi-au retezat sansele de a ajunge. Apoi am urcat pe un alt forestier pana am dat intr-o padure deasa plina de noroi .

Dupa aceea m-am intors in Tabara si m-am interesat apoi ce-i de vazut in zona .Am aflat de Cheile Bratei si am pornit in directia acea. La numai 3 km de tabara se deschideau niste chei foarte faine, patrunse de un tunel.

Am trecut de tunel si am urcat pe drumul acela forestier pana in varful acelei zone unde era o cariera de piatra. Apoi la coborare m-am bagat pe ceva forestier cu zapada, dar nu am inaintat foarte mult si m-am intors spre tabara. Aprope de tabara m-am intalnit si cu restul de Cpnt-isti , mergeau si ei spre Chei. Am mai facut si eu cu ei inca o tura pana-n Chei si apoi ne-am intors in tabara sa repetam culturalul. In total am facut facut 40 Km






Pe seara organizatorii au pregatit o ciorba de cartofi iar pe la 10.30 a inceput culturalul.Acesta a tinut pana pe la 3 jumate, iar apoi am continuat tot pe acorduri de chitara.

umor


cantec nou


Imn CPNT
Duminica 28.03

Inca de dimineata ,cand am auzit ploaia de afara , mi-am dat seama ca nu va fi ziua mea norocoasa.
Bucurie mare la premiere : Locul 2 la general ,locul 3 la cultural , locul 1 la slide-show, locul 1 la fotografie, locul 3 la caricatura, locul 2 afis ecologic.
Apoi ne-am facut bagajele si back to the home. In moroieni am mai stat cu restul la o bere si dupa aceea a inceput partea horor.

Ma asteptau din Moroieni 70 de km , afara ploua destul de tare , dar asta e ii dau inainte.
Pentru inceput era ok , dar cu cat urcam in inaltime ,era tot mai frig , astfel incat la vreo 5 km de Cota 1000 a inceput ninsoare.Inca era ok , era urcare , eram incazit , deci inca nu au aparut problemele, doar picioarele imi inghetase , din cauza SPD-urilor care au talpa rigida si nu poti pune sangele in miscare in degete.
De la Cota 1000 la vale ,un singur cuvant poate descrie tot ce am indurat :Hipotermie. Urlam de durere pe bitza , aveam impresia ca stau cu piciorele goale pe o tabla inghetata. Pana in Sinaia deja trecusem de stadiul cu tremuratul , aveam pe mine un strat de 5 cm de zapada, deja simteam asa niste frisoane de caldura , picoarele nu le mai simteam demult.
Ajuns in Sinaia am intrat direct in gara langa un calorifer , m-am pus pe jos m-am descaltat si am inceput sa-mi dau palme la picioare . Dupa vreo 5 minute am reusit sa-mi misc degetele, care erau vinete. Cand mi-am revenit mai bine , ma uit in gara , gara plina cu tot felul de specimene , se uitau la mine ca la urs.
Din Sinaia am avut o singura varianta, trenul si acasa.

In concluzie a fost o iesire reusita , incheiata prost , dar asta e , nu ma plang.In total kilometrajul a aratat 158.5 km.

20 martie 2010

Predeal

19-03-2010

Initial vorbisem cu cativa colegi de facultate sa mergem in Bulnoc la schi , apoi din cauza incalzirii vremii , ne-am hotarat sa mergem in Predeal.S-au mai alaturat Cezar si proaspata venita in tara , Heea, din Cpnt si cateva fete din Rasnov.
Planul era sa ne dam doar pe partie , dar eu si Heea ne-am luat si focile la noi.
Ajunsi in Predeal , am zis ca daca tot avem focile la noi , hai sa urcam pe schiuri, mai ales ca Heea se tot plangea ca nu a mai facut miscare de o jumatate de an , de cand a plecat la masterat in Portugalia.
Atmosfera era faina , partiile bune , si vremea calda , de stateam in tricou.
Prima data am facut o urcare pe Clabucet Sosire , apoi ni s-a facut pofta si ne-am hotarat sa mergem pana pe Clabucet Plecare.
Ajunsi la capatul telescaunului , ne-am gandit ca daca tot suntem pe ture , hai sa mergem si pana la Cabana Garbova , care este destul de aproape.




Coborand spre Garbova , in spatele Cabanei , o super muchie plina de zapada , Clabucetul Taurului, WOW, acolo-i de noi.
In rest ce mai pot spune , pozele cred ca pot spune mai multe.












Apoi am coborat ,ne-am intalnit cu restul si am plecat spre Brasov cu trenul de 17 jumate.

15 martie 2010

Madaras

Data:13-03-2010
Locatie: Madaras(undeva pe langa Odorheiu Secuiesc)- Muntii Harghita



Cupa Memoriala Mike Csaba,pentru ca a fost ultima competitie de schi de tura din anul acesta, nu se putea sa o ratez.
La 6 m-am intalnit in Brasov cu zarnesteni :Dani , Cipri Lolu, Cristi Stotz, Bogdan , Luci si Andreea si am plecat cu totii in doua masini catre Madaras.
Pentru a ajunge la Cabana Madaras , a trebuit sa parcurgem un forestier de 10 km, pe care te lasau sa mergi doar daca aveai 4*4 sau lanturi. Acest forestier l-am parcurs cu toti in Dacia lui Bogdan , in care ne-am arhivat cum am apucat, care in masina, care in bena.
Startul a fost cu nabadai deorece noi am cam intarziat, si cursa s-a amanat cateva minute pentru noi.

Din cate intelesem inainte de cursa , aceasta trebuia sa aiba 20 de km , ulterior am aflat ca a avut 7 km. In concluzie , cu un start ratat , fara incalzire ,depasiri la greu prin pulver , care m-au cam solicitat si mentinerea unui ritm care sa ma tina in putere 20 de km, din punct de vedere fizic nu prea am excelat.
Cursa a avut 3 urcari si 2 coborari , dar ultima urcare nu prea ar trebui sa o punem la calcul deoarece a fost foarte scurta , si aici citez dialogul dintre mine si arbitrul din ultimul post :
« -Cate urcari mai sunt ?
-Asta-i ultima.
-Ce !!? Si cat e de lunga ?
-200 m.
-Diferenta de nivel !!?
-Nu , distanta.
-Aaaaaaaaaaaaaaa !!! »
Dar cu toate aceste aspecte am reusit sa ocup un loc II la categoria 18-22 ani.

Cum dupa cursa am ramas cu destula energie , dupa ce am baut un vin fiert la Cabana Madaras, am facut pe acolo o tura super faina cu toata spuma din schiul-alpinism romanesc : Luci, Andreea, Marc ,Jo ,Dani, Cristi Stotz,Cipri, Bogdan si Horatiu. Tura a fost de vis, am facut 2 coborari dementiale printr-un pulver neatins de vreun metru.
Dupa ce am intarziat la start, am intarziat si la premiere , organizatorii au amanat-o cu vreo ora, deorece majoritatea premiatilor de pe la toate categorile ,eram plecati in tura.

Dupa premiere , am luat-o la vale pe schiuri pe forestierul de 10 km. Apoi am avut ceva probleme cu masina lui Bogdan, in care inghetase motorina.

Pe la 1 noaptea am ajuns cu Dani in Fundata la cheful lui Bejan , unde am petrecut pana pe la 12 a doua zi.

Acest concurs a incheiat sezonul competitional de schi de tura , dar vor veni imediat maratoanele de mountain bike si de trail-running.

12 martie 2010

Postavaru Night

Data: 06-03-2010
Locatie :Postavaru
Traseu:o urcare de la statia de jos a telecabinei Kanzel , pana la cea de sus
Distanta : 4.5 km ; Dif. de nivel :+700 m
Participanti:120
Locul 3- Cat. 18-25 ani
Timp :38.40



Postavaru Night e cel mai important concurs pentru mine pe durata iernii, pentru ca am crescut pe partile din acest munte , chiar de la 9 , 10 ani veneam weekend de weekend aici la schi. Pe parcursul cresteri mele au inceput sa nu-mi mai placa zonele pline cu oameni , mai ales de oameni fitzosi , cum e si cazul Postavarului. Dar frumusetea acestui concurs este ca se deruleaza pe noapte , iar partiile sunt goale. Asa am descoperit frumusetea acestui munte pe noapte si am inceput sa iubesc turele pe noapte din Postavaru , de cele mai multe ori in cursul saptamani.


Pana in Poiana am mers cu duba lui Smendre, iar aici ne-am intalnit cu toti prieteni.
Lume multa anu asta la Start , 120 de persoane.
Anul asta a aparut si o noua proba , Cross Montan.
Dupa cateva ezitari sa-mi iau sau nu geaca pe mine , m-am decis sa alerg doar in tricou si-n bluja sintetica , cu toate ca afara era destul de frig si auzisem ca sus bate si vantul.
Startul s-a dat la 19, iar cu cateva minute m-am asezat la start, cum deja m-am invatat , in linia a doua , in spatele elitelor.
Din timpul concursului nu pot relata prea multe intamplari . M-am simtit foarte bine , s-a simtit antrenamentul din Bucegi si din Iezer. Inca de pe la inceput l-am avut in spate pe Tiganescu Bogdan din Zarnesti, el anul trecut a participat la elite , dar acum se pare ca s-a reprofilat. Inainte de Poiana Ruia am slabit un pic ritmul si l-am lasat sa ma depaseasca, ca apoi sa ma instalez in spatele lui si sa-l presez, era lupta pentru locul 3 la categoria 18-25 ani. Am stat in spatele lui pana la 100-200 m de finish , iar apoi am marit ritmul si l-am depasit.
Dani a iesit pe 2 la categoria 26-35 ani cu timp de 35.20. Cornel a venit pe locul 5 la cross montan.


Dupa concurs a iesit mare chef la Cabana Postavaru , atmosfera atingang cote maxime pe acorduri AC/DC si Metallica.Cabana era arhiplina , numai noi , din CPNT am fost mai mult de 10 concurenti si inca vreo 10 sustinatori.
Pe la 2 noaptea a fost premierea si apoi am luat-o la vale.


chef
Cat. 18-25: Stotz Cristian(loc 1),Guiman Gheorghe(loc 2), Balan Silviu(loc 3)

8 martie 2010

Tabara de Iarna- Cuca

Durata:28-02,05-03-2010
Locatie:Cabana Cuca – Muntii Iezer
Participanti: Eu, Dani , Vlad , Adi , Oana , Andrei, Iuli, Gabi, Cezar, Irena, Dorel,
Manu,George Soare,Anda, Irina , Bejan ,Raluca , Madalina

28-02 Duminica
Intalnirea pentru plecarea spre tabara s-a facut in Bran , deoarece multi plecam in tabara direct de la Lira Verde.
Pana la Cabana Voina am mers cu masina , iar apoi pe jos spre Cuca, unii dintre noi facand 2 drumuri , pentru a cara cele trebuincioase taberei , mancare si echipament.
Sezutul s-a facut la cort si la cabana. Majoritatea au stat la cabana si patru am stat la cort , eu si Dani intr-un cort si Vlad cu Adi , in altul.

01-03 Luni

In aceasta zi s-au organizat doua ture , una pe schi si una pe jos.Cea de mers a fost organizata de Gabi ,au fost zece participanti si s-a mers pana pe Varful Papusa.In cea de schi am fost eu cu Dani .
De la cabana am plecat toti impreuna , dar eu cu Dani am luat-o inainte deoarece deplasarea pe zapada cu ajutorul schiurilor este mai rapida.Directia noastra era aceasi cu a celorlalti , respectiv Papusa.De la cabana traseul parcurge pret de 20 de minute o padure abrupta , cam cu 200-300 m diferenta de nivel. Apoi iese in gol alpin , unde este , cum l-am numint eu si Dani paradisul schiului de tura, deoarece cat vezi cu ochii numai muchii pline de zapada , perfecte pentru schi . Pericolul de avalansa este scazut in comparatie cu alte masive de la noi , si atata timp cat nu tai vreo fata si mergi numai pe muchii , nu prea ai ce pati. Apoi traseul trece prin Saua Gradisteanu , unde se poate admira un peisaj superb , cand este vizibilitate se pot admira : Leaota, Bucegii, Baiului, Ciucasul, Piatra Mare, Postovaru , Piatra Craiului, Persanii si nu in ultimul rand Fagarasul. Din Saua Gradisteanu traseul urca direct pe Vf. Papusa.
Varful Papusa are o altitudine de 2391 m, iar Cabana Cuca este la 1175 m, deci traseul are o diferenta de 1200 m , pe indicatoare durata era de 4 ore , dar noi pe schiuri o parcurgeam in o ora jumate , doua. E super chestie sa faci atat diferenta de nivel intr-un timp relativ scurt .
Dupa ce am ajuns pe Papusa am dat focile jos si am schiat spre Spintecatura Papusii , iar apoi pana la limita padurii, spre lacul Pecineagu, dupa cum am aproximat eu pe harta pana pe la 1800 m.Dupa ce am terminat coborarea am facut o pauza de am mancat un senvis si ne-am tot minunat de aceasta zona superba.
Apoi am urcat din nou pe Papusa , am pregatit schiurile de coborare si cand sa plecam ne-am intalnit cu restul trupei , ei acum ajungeau pe Papusa.
Ajunsi la limita padurii am vrut sa mai urcam inca o data pe Papusa si apoi sa ne intoarcem cu toti la cabana, dar dupa cateva sute de metri ne-am enervat pentru ca razele soarelui si caldura inmoiase zapada , asa ca am dat focile jos si am luat-o pe schiuri la vale , chiar si prin padure.
La cabana am macat o supa , i-am asteptat si pe ceilalti iar apoi ne-am impartit in doua grupuri . Eu am tinut un curs de schi practic pe o partie amejata in fata cabanei , iar ceilalti au pus o mansa intr-un copac si au facut ‘tree climbing’ , catarand cu pioletii si in coltari intr-un copac.


02-03 Marti


In aceasta zi am organizat , impreuna cu Dani ,o tura de initiere in schiul de tura. In afara de noi doi , in tura au mai fost : Bejan , Vlad , George Soare, Dorel , Gabi , Irena , Cezar si Irina.
In paralel cu noi Adi si Anda au plecat in tura spre Papusa pe jos , deoarece ei nu fusesera in tura din ziua precedenta , pentru ca au fost de servici la bucatarie.

Planul initial era sa urcam pana la o stana dinainte de Saua Gradisteanu , unde era o bucata de teren mai plata , unde puteam exersa impreuna cu cei nou initiati in schi , tehnici elementare in coborarea pe schiuri . Numai ca planul ne-a fost dat peste cap imediat dupa ce am iesit din padure. Zapada din golul alpin era bocna, lucru care pe mine ma bucura , dar totusi obiectivul era sa de dea toti pe schiuri , asa ca am sperat ca razele soarelui va mai inmoia zapada. Dar cat urammai sus , vantul se tot intetea, asa ca unii au fost nevoiti sa nu mai urce si sa coboare cu schiurile in spate.Eu am urcat pana la stana si apoi i-am dat la vale. La marginea padurii ne-am regrupat cu toti, incepatorii in schi au ramas aici sa mai exerseze , iar cativa dintre noi am luat-o din nou la deal. Apoi am urcat pana aproape de Papusa impreuna cu Dani , Bejan si Vlad si ne-am facut planul de atac pe ziua urmatoare : Papusa , toata creasta Iezerului si Muchia Vacarea , adica cam cat se vedea cu ochii :D . Initial trebuia sa vina si Vlad cu Bejan impreuna cu mine si Dani , in aceasta tura , dar apoi s-au razgandit.


La vale ne-am intalnit cu Gabi si George Soare , urcasera si ei pana la stana.
Dupa intoarcerea la cabana , Andrei a organizat un curs de orientare teoretic si practic.

03-03 Miercuri

Ziua cea mare , ziua in care era programat obiectivul meu din aceasta tabara , Creasta Iezerului. In acesta zi a mai fost inca o tura lunga organizata de George , respectiv Iezerul Mare.
Ne-am trezit pe la 8 iar cand am iesit afara , m-am cam descurajat un pic , deorece afara ninge destul de tare. Stiind ca traseul pe care urma sa-l facem este prost marcat , si in plus este si traseu de vara , adica nu urmeaza muchiile si crestele matematic, taind multe fete , poti provoca cu usurinta o avalansa micuta , dar suficienta. Deci vizibilitatea e conditie importanta in tura de azi.
Pana am mancat , ninsoarea a incetat , asa ca la 9 si 15 am plecat de la cabana ,cu jumatate de ora in urma celorlalti.
Planul de atac era simplu :Cuca- Saua Gradisteanu- Varful Papusa – Spintecatura Papusii- ocolirea Varfului Batrana- Varful Rosu- Varful Iezerul Mare – Muchia Vacarea- Cabana Voina (+ o bere) – inapoi la Cuca.De la cabana am plecat un pic mai gros imbracati , dar la iesirea din padure ne-am dezbracat in colanti si tricou. Caldura ce putea fi asa dintr-o data , nu exista, muream de cald in tricou, iar ochelari de schi erau plini de transpiratie.Conditile meteo nu prevesteau nici pe departe cum va decurge vremea.Numai ca din Saua Gradisteanu au aparut asa niste nori , din senin, care apoi au acoperit tot muntele . Numai bine am prins vizibilitate cat sa vedem tot itinerariu de azi. Apoi vantul a inceput sa bata , temperetura sa scada, astfel cand am ajuns pe Papusa , treaba se cam stricase.Pana pe Papusa am venit foarte bine , am facut o ora jumate. Apoi i-am dat la vale spre Spintecatura Papusii.
Dupa Spintecatura am pus schiurile in spate si am facut la pas muchia ingusta care continua creasta spre Iezerul Mare. Trecand aceasta zona mai periculoasa , unde era si cornisa, ne-am pus i-ar schiurile in picioare , dar am mers fara foci o buna bucata de vreme .Apoi am pus focile in picioare , am trecut de Batrana si iar am dat focile jos.
Dupa ce am terminat coborarea am pus din nou focile si am inceput urcarea spre Varful Rosu.
Despre conditiile meteo , vant in rafale dinspre N-Vsi ceata de o puteai taia cu cutitul.

Dupa Varful Rosu (2469), muchia s-a transformat intr-o creasta ingusta , pe dreapta avand o ditai cornisa , iar pe stanga fiind prapastie.Din acest moment ne-am luat schiurile in spate iar betele de schi le-am folosit pe post de piolet . Vantul in rafale , cei drept , ne-a fost un pic de ajutor, astfel , el , risipea putin norii din cand , astfel incat puteam zari prin ceata , pozitia corniselor si prapastiile.
Pe indicator din Varful Rosu pana pe Iezerul Mare scria jumatate de ora , dar noi cred ca am facut mai mult.
Mergand noi , prin aceste vitrege conditii ,la un moment dat dam de un stalp.Oare sa fie Varful Iezerul Mare , oare nu o fi , nu puteam sa ne dam seama deloc , deoarece era prea densa ceata.Uitandu-ne si pe harta ne-am dat seama ca aici e Varful Iezerul Mare(2462).
Dupa ne-am facut o poza pe varf , hai la vale , dar bine, bine , pe unde ? Eram in mijlocul unei mari de nori , nu puteam concepe nici o forma a vreunei muchii care coboara de pe varf. Pana la urma , ajutati si de vant , care iti mai afera portite , am reusit sa schitam directia muchiei.
Dupa ce am coborat de pe varf s-a mai rarit ceata si ne-am pus pe schiuri. Ajunsi in Crucea Ateneului ceata s-a ridicat , am zarit refiugiul Iezerul Mare si tot traseul pe care am venit.Apoi am urcat pe Varful Catunu (2319)si de aici jos focile si la vale pe Muchia Vacarea pana la Cabana Voina.
Despre coborarea pe Muchia Vacarea , nu am cuvinte sa exprim senzatiile acelea, uitasem de tot , nici nu mai stiam unde sunt , cine sunt . Ne mai opream din cand in cand sa ne mai reglam respiratia si ne uitam unul la altul , fara sa zicem nimic , parca eram pe alta lume. Apoi la Voina , Dani mi-a povestit ca si el avea exact acele senzatii, zicea ca avea impresia ca e in Ceahlau .
Cand am ajuns la Voina ceasul era 15.55, deci am facut creasta in mai putin de 7 ore.Aici am baut o bere, iar drumul pana la cabana a fost foarte relaxant.
Pe seara ne-am ingrijorat un pic deorece cei din tura spre Iezerul Mare nu mai apareau, iar noi stiam ce conditii vitrege sunt sus.
Intr-un final , pe la 21 cred , au aparut si ei . Traseul facut de ei a fost : Cuca – Muchia Fracea- Vf. Rosu – Vf. Iezerul Mare- Refugiul Iezerul Mare- Cab. Voina – Cuca.In aceasta tura au fost : George, Bejan , Irina, Dorel,Iuli si Gabi
Apoi ne-am intins mult in noapte cu povestiri , cred ca pan la 3 . Cei din cealalta tura ne-au zis ca la un moment dat ne-au zarit , iar ca din Varful Rosu pana pe Iezerul Mare au mers pe urmele noastre.Am si cantat , eu am fost pe post pe menestrel , imi cer scuze daca am spart timpanele cuiva.


04-03 Joi

Aceasta zi a fost am facut din nou o tura pentru initierea dornicilor in schiul de tura.
In paralel cu noi Vlad a organizat o tura de mers , identica cu cea a lui George dar conditile meteo nu i-au fost favorabile si nu au mai ajuns pe Varf.
In tura de schi am fost : eu , Dani , Bejan , Bejana, Iuli, Gabi, George, si Irena.
Prima data am facut o urcare pana la stana, apoi am stat jos la baza padurii cu Irena si Iuli sa le destainui din tainele schiului.
Ceilalti au urcat, cred, pana la stana si apoi am improvizat din trunchiul unui copac o trambulina si ne-am prostit pe acolo.
Pe seara in cabana s-au tinut mai multe cursuri teoretice , respectiv : Vlad –echipament, Bejan-alpinism, eu – meteo si Gabi –sanitar.
Cum ne-am cam lungit masa de seara am luat-o pe la 11.Dupa masa eu am cazut prada somnului si m-am dus in cort la somn.Ulterior am aflat ca a cantat Chuy la chitara pana la 3.
Dani
Bejan


05.03 Vineri
Ultima zi de tabara, dupa ce am luat masa si ne-am strans bagajele , cabanieru ne-a rugat sa-i aducem lemne , deorece noi saptamana asta le-am consumat pe ale lui . Nici o problema din partea nostra , mai ales ca ne-a dat si o drujba.
Dupa ce am venit de la lemne , am mai mancat o supa , o poza de grup si apoi la vale spre Voina.
La Voina ne-am imbarcat in masini si am plecat spre Brasov . Imediat dupa ce am plecat de la Voina am avut ceva peripeti , din cauza drumului , din cauza carora am tot trebuit sa ne dam jos din masini si sa impingem.
Pana in Brasov am facut o escala in Rasnov la Bejani acasa , unde am mancat cartofi prajiti.
Acu inapoi acas si odihna , pentru ca maine e POSTAVARU NIGHT

Numai bine!